Ruitschade

Bij reparatie of vervanging regelen wij de financiële afwikkeling met uw verzekeraar, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Autoruitreparatie

Een sterretje of putje in uw autoruit is in de meeste gevallen te repareren met behulp van een harsreparatie. Deze methode is veilig en erkend, met 12 maanden garantie. De reparatie word in de meeste gevallen volledig vergoed door uw verzekeraar als u WA-Extra of All Risk verzekerd bent.

Doe het wel zo snel mogelijk om verdere schade te voorkomen!

Autoruitvervanging

Een gebarsten autoruit vervangen wij door een nieuwe ruit van originele kwaliteit. Alle ruiten die voor 18.00 uur worden besteld  zijn de volgende morgen bij ons binnen. Kunt u niet verder met uw auto maak dan gebruik van ons vervangend vervoer.

Wat kost het?

Berghorst Autoruitservice regelt de financiële afwikkeling rechtstreeks met uw verzekeraar, zodat u er geen omkijken naar heeft. Bent u verzekerd voor ruitschade, dan kost de reparatie u in de meeste gevallen niets. Als Autoschade Berghorst autoruitservice uw ruit vervangt dan heeft u vaak een voordeel op uw eigen risico. Wij zijn door vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen geslecteerd als reparateur voor uw ruitschade.

Eigen risico

Het eigen risico is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Maar voor de verzekeraars waar Autoschade Berghorst  ruitschade voor mag repareren heeft u voordeel op het eigen risico!

Aangesloten verzekeraars

Autoschade Berghorst repareert voor Unive, Aegon, NH1816, Klaverblad, Achmea Verzekeraars, Glasgarant verzekeraars, en Topherstel verzekeraars. Mocht uw verzekeraar er niet bij staan bel dan 0578-691199

 

Bestanden

Naam Link
Aas-100-procent-vakmanschap-berghorst Download

Wij werken voor:

A.A.S. autoschade

  • 100%ontzorgen
  • 100%klantgedreven
  • 100%vakmanschap
  • 100%betrokken
Meer weten?

Openingstijden

Ma. t/m vr.: 8.00 tot 17:30 uur
Za.: 8.00 tot 12.30 uur
Wasstraat 8.00 tot 18.00 uur
Op vrijdag en zaterdag
Wasbox 8.00 tot 22.00 uur
Dagelijks

Zon- en feestdagen is ons bedrijf gesloten.

Volg ons op:

Review en beoordelingen

Bekijk hier onze beoordelingen.