A.A.S. Autoschade

Autoschade Berghorst is aangesloten bij  Allround Automotive Solutions (A.A.S.)

A.A.S. is een landelijke schadeketen bestaande uit 72 zelfstandige ondernemers die nog echt trots zijn op hun vak! Ondernemers die de klant centraal stellen en voor elke schade een oplossing bieden!

 

Onze schadeherstellers zijn gedreven vakmensen met passie voor het vak. Zij staan voor u klaar om u zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Eigen identiteit

A.A.S. hecht veel waarde aan de eigen identiteit van iedere schadehersteller. Vandaar dat iedere A.A.S. vestiging er anders uitziet. Door middel van heldere overlegstructuren en vergaderingen blijven de schadeherstellers goed op de hoogte van ontwikkelingen en andere schadeherstellers.

Onze vestigingen

Als het gaat om schadeherstel aan uw auto, autoruit, scooter of motor, kunt u bij al onze vestigingen terecht.

100 % ontzorgen

Schade komt altijd op een ongelegen tijdstip. Onze klanten hebben juist dan behoefte aan iemand die alles voor ze regelt zodat ze snel weer door kunnen. Onze schadeherstellers begrijpen dat als geen ander en ontzorgen onze klanten volledig.

100 % klantgedreven

Onze schadeherstellers scoren het hoogste klanttevredenheidscijfer in onze branche. Hier werken we continu aan. Dat vinden we erg belangrijk want alleen onze klanten kunnen ons motiveren om op het hoogste niveau te blijven functioneren.

100 % vakmanschap

De medewerkers van onze schadeherstellers zijn van nature gemotiveerde vakmensen. We hebben een uitgebreid scholingspogramma zodat iedere medewerker vakman blijft. Zodat onze klanten altijd de kwaliteit krijgen die ze verdienen.

100 % betrokken

Optimale focus op mens en milieu, daar draait betrokkenheid bij ons om. Duurzaam ondernemen is in onze branche erg belangrijk, evenals Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij zetten deze normen om in concrete acties.

Bestanden

style="display:none;"
Naam Link

Wij werken voor:

A.A.S. autoschade

  • 100%ontzorgen
  • 100%klantgedreven
  • 100%vakmanschap
  • 100%betrokken
Meer weten?

Openingstijden

Ma. t/m vr.: 8.00 tot 17:30 uur
Za.: 8.00 tot 12.30 uur
Wasstraat 8.00 tot 18.00 uur
Op vrijdag en zaterdag
Wasbox 8.00 tot 22.00 uur
Dagelijks

Zon- en feestdagen is ons bedrijf gesloten.

Volg ons op:

Review en beoordelingen

Bekijk hier onze beoordelingen.